Ollós party sátrak

Party sátrak - ollós sátrak


Ha stílusosan szeretné indítani a parti szezont, az ollós party sátrak lehetnek a megfelelő kiegészítői kerti rendezvényének. Ezek a praktikus és stílusos sátrak egyre népszerűbbek sokoldalúságuk és könnyű összeállíthatóságuk miatt. Ebben a cikkben áttekintjük előnyeiket, népszerű méreteiket és ajánlott tartozékaikat, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki belőlük.

Ollós sátor előnyei


1. Gyors telepítés:


Az ollós partisátrak a könnyű telepíthetőségükről ismertek. Innovatív összecsukható szerkezetüknek köszönhetően percek alatt felállíthatók, bonyolult szerszámok nélkül. A konstrukció úgynevezett ollós jellegű, és nincs szükség semmilyen szerelésre. Csak szétnyitja a sátrat a ponyvával és máris menedéket nyújt a rendezvényhez.

2. Sokoldalúság:


Ezek a sátrak számos alkalomra alkalmasak, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről vagy privát kerti partiról. Sokoldalúságuk lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú partihoz igazodjanak. Mindig többféle méret és szín közül lehet választani. A sátrak egymás  mellett felállíthatók, hogy nagyobb területet hozzanak létre.

3. Időjárásállóság:


Az ollós party sátrak alumíniumból vagy acélból készülnek, a különbség mindig a felhasznált anyagok vastagságában van. Minél vastagabb, általában annál jobb a minőség. Hasonlóképpen a tető és az oldalsó ponyvák is. A ponyvák PVC-ből készülnek és időjárásállóak. Vigyázzon azonban, hogy soha ne csomagoljon el nedves ponyvát a garázsba, mert fennáll a penészedés veszélye.

Az ollós partisátrak népszerű méretei


Ollós party sátor 2x2m
Ollós party sátor 3x3m
Ollós party sátor 3x4,5m



Party sátrak tartozékai


Sátor padlója


Eső és nedvesség esetén kiváló, mert száraz padlót nyújt. Nem lesz sáros és a sátor nagyon kényelmessé válik ezáltal. Pontosan erre jó a mobil szétszedhető padló.

LED sátorvilágítás


Teremtsen hangulatot színes LED-világítással, amely egyedi hangulatot kölcsönöz a partinak. A piacon sokféle LED-fény van, amelyek segítségével megtervezheti kerti rendezvényét.

Asztalok, padok, sörpad garnitúrák


A sátrakat sokféle ülőalkalmatossággal lehet kiegészíteni. Népszerűek a műanyag asztalok, székek és padok. De a klasszikus sörpadok is népszerűek.

Nálunk mindent megtalál a kerti partihoz!

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.