Készülünk a 2023-as szezonra

Sörpad garnitúrák
Mivel 2022 vége felé stabilizálódtak az árak, elkezdtünk készülni a következő szezonra. Igyekszünk vásárlóink számára minden kelendőbb terméket raktáron tartani a főszezonban . Ezek a STANDARD kivitelű sörpad garnitúrák (27 x 27 x 2,7 mm-es fémprofil) és PROFI sörpad garnitúrák ("L" 30 x 30 x 3 mm-es fémprofil) lesznek. Mindkét típusú sörpad garnitúrát 180, 200, 220 cm hosszúságban, 50, 60, 70, 80 cm-es asztalszélességgel tudjuk elkészíteni. Raktáron elsősorban 220 cm-es készleteink lesznek, 50 és 70 cm-es asztalszélességgel. Természetesen a többit is szívesen szállítjuk rendelésre.

Gyerek sörpad garnitúrák és erkélyre való sörpadok
Klasszikus sörpad garnitúrákat is készítünk felnőttek részére, erkélyére alkalmas kisebb változatban. Gyerekeknek is hasonlóképpenkészül egy kisebb változatban gyermek sörpad garnitúra. A klasszikus sörpad agrnitúrák komplett készletként, de különálló padként és sörasztalként is megvásárolhatók nálunk. Illetve megtalálhatók hozzájuk pót lábak és egyéb pótalkatrészek.

Kerti bútor
További termékeink, melyeket nálunk talál: háttámlás paddal ellátott sörpad garnitúrák STANDARD és PROFI változatban. A fémlábak lehetnek klasszikus "L" profilúak vagy csőprofilok, ahol az asztal és a pad lába úgy van kialakítva, hogy nem képez akadályt. Csőprofillal, háttámlás padokkal ellátott BURO garnitúra is rendelhető.

Azoknak az ügyfeleknek, akik valami dekoratívabbat keresnek kertjükbe vagy üzletükbe, gyönyörű LINZ garnitúrákat kínálunk. Ezek a készletek kivágott asztallábakkal és padlábakkal rendelkeznek a kényelmes ülés érdekében. A fa barnára pácolt, az asztal és a pad hossza 160 és 180 cm, az asztal mélysége 60 cm, ami lehetővé teszi az ételek kényelmes tálalását. 

pivne-sety-akcia

zahradna-zostava-rojaplast

Party asztalok, állóasztalok, bárasztalok
Egy másik termék, amelyet nyárra ajánlunk, az úgynevezett állóasztalok. party asztalok/bárasztalok. Álló fogadásra szánt asztalokról van szó. Vannak fából készült lábúak és fémlábon álló bárasztalaink is. Az asztallap lehet kör alakú, általában 80 cm átmérőjű.

 

 

 

 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.