Tájékoztatás az elállási jogról

Tájékoztatás az elállási jogról

1. Elállási jog

A vásárlónak jogában áll az áruátvételtől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Az árut Önnek vagy az Ön által megjelölt (a fuvarozótól eltérő) személynek kell átvennie.

A vásárló írásban tudja gyakorolni az elállási jogát, mégpedig e-mailben az info@bavord.hu k címen vagy más módon, amely nem kelt kétséget a szerződéstől való elállás iránti szándékát illetően. Abban az esetben, ha a vásárló gyakorolja az elállási jogát, személyesen vagy a Dynava s.r.o. társasággal előre egyeztetett módon visszaküldi az árut a Dynava s.r.o. társaság részére, mégpedig legkésőbb 14 napon belül azt követően, hogy közölte az elállási szándékát. Javasoljuk, hogy az árut az eredeti csomagolásában, biztonságosan becsomagolva küldje vissza, hogy azt a Dynava s.r.o. társaságnak történő szállítás során ne érhesse kár. Ha az áru az összes deklarált minőségi követelménynek megfelelt, és nem volt hibás, a vásárló a saját költségén küldi vissza az árut. Sérült áru esetén a szállítási költséget a Dynava s.r.o. társaság viseli.

 

2. Az elállás következményei

A Dynava s.r.o. társaság vállalja, hogy a vásárlónak a szerződéstől való elállásától számított 14 napon belül visszafizeti az áruért kifizetett árat vagy előleget. Ez az összeg magában foglalja azt a postaköltséget is, amelyet az áru kiszállításakor fizettünk. A visszafizetést kizárólag az áru visszaérkezését követően, az áru átvételétől számított 14 napon belül teljesítjük.

 

Abban az esetben, ha Ön vissza szeretné küldeni az árut, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.