Esküvői székek

Összecsukható műanyag asztalok


Kínálatunkban népszerű műanyag asztalokat talál. Úgynevezett catering asztalokat, amelyek fő jellemzői: alacsony súly, könnyű tárolás és szállítás, valamint hosszú élettartam.

Az asztallapok erős és tartós műanyagból készülnek. Az összecsukható szerkezet acél csőből készül.

Összecsukható asztalok és székek - teljes kínálat


Négyszögletes összecsukható asztalok


A népszerű asztalokat 150, 180, 240 cm hosszúságban találja meg nálunk. Mindegyik asztal középen összecsukható asztallappal rendelkezik. Az összecsukható mechanizmus segítségével az asztallap a teljes hossz felére összehajtható. Ezáltal az asztal tárolás és szállítás során lényegesen kevesebb helyet foglal.

Összecsukható kerek asztalok


A téglalap alakú asztalokhoz hasonlóan ezek is kemény műanyagból és acélszerkezetből készülnek. A kisebb átmérőjűek teljes asztallappal rendelkeznek. A nagyobb átmérőjű asztalok asztallapja kettéhajtható.

Összecsukható asztalok és székek - teljes kínálat


Vannak kerek asztalaink közt ülő és magasabb, álló étkezésre alkalmas asztalok is. A bárasztalok koktélasztalként is megállják a helyüket bárokban vagy rendezvényeken.

eskuvoi-szekekeskuvoi-szek 

Összecsukható műanyag székek


Mindegyik asztal kiegészíthető összecsukható műanyag székekkel is. A műanyag székeket háttámla nélküli, háttámlás és magas bárszékként kínáljuk.

A székek ugyanabból az anyagból készülnek, mint az asztalok, így szépen illeszkednek egymáshoz.

 

szallito-kocsi

 

Szállító kocsik


A műanyag asztalokhoz szállító kocsikat is kínálunk, amelyekkel egyszerűen és biztonságosan szállíthatja az asztalokat a rendezvények helyszíne és az Ön telephelye közt.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.