Hogyan ismerhető fel a minőségi sörpad garnitúra?

Professzionális sörpad garnitúrák


Első pillantásra felismerhető a minőségi sörpad garnitúra (sörkészlet), mivel sokkal masszívabb, mint amit a bevásárló központokban kínálnak. Érdemesalaposan megnézni a szupermarketben kiállított sörpadokat, és kipróbálni, ha ráül 1-2 ember mennyire hajlik meg. Az asztallap és pad ülőfelület faanyagának vastagsága is mérvadó. Ha nincs feltüntetve, akkor mérés után könnyen összehasonlítható a nálunk kínált sörpad garnitúra paraméterekkel. Kulcsfontosságú tényező a padok, asztalok lába. Sokszor előfordul, hogy a gyártók a megtakarítás érdekében lemezekből készítik a lábakat. A fém lemezt speciálisan vágják, préselik és hegesztik. Egy ilyen láb minősége nagyon gyenge. Gyakran előfordul, hogy a hegesztések elpattannak, és a lemez meghajlik.

Ehhez képest mi igazán hosszú élettartamú sörpad garniúrákat kínálunk, amit hosszú évekig használhat. Az általunk kínált garnitúrák a kölcsönzés során megszerzett hosszú távú tapasztalatok alapján készülnek. Sörpad garnitúráinknak vastagabb az asztallapja és a padja. A lábakhoz nem lemezt, hanem masszív L alakú vasat használunk. A vas tartóelemek mérete 30 mm x 30 mm x 3 mm (anyagvastagság). Mindezek garantálják Önnek az első osztályú minőséget és a tartósságot. Kínálatunkban megtalálhatók sörpad garnitúra vasalatok (lábak) is, amivel felújíthatja sörpadjait, vagy lecserélheti a gyenge lábakat minőségire. Akár saját tervezésű asztalokhoz és padokhoz is használhatja őket.

A sörpad garnitúra hossza általában 220 cm. Vannak olyan gyártók, akik 180 és 200 cm hosszú sörkészleteket készítenek, ez is a spórolásra és félrevezetésre tett erőfeszítésekből származik.

A sörpad garnitúra kiválasztása során  vegye figyelembe:

  • A felhasznált fa vastagsága (ideális, ha a pad 30 mm, az asztal vastagsága kisebb lehet)
  • Fa felületkezelése
  • A vasalat vastagsága és anyaga (lábak). Ideális a 30x30mm méretű és 3mm vastagságú láb.
  • Pótalkatrészek rendelkezésre állása

Sörpad garnitúra
A sörkészlet alapvetően egy asztalból és két padból áll. Az asztal és a pad lakkozott felületkezelést kap. Tartósságukat a minőségi felületkezelés is meghatározza. A lakknak élelmiszerbiztosnak kell lennie, és hosszú élettartamot is biztosítania kell. Nálunk szokás színtelen lakkot használni. Nyugat-Európában egyes sörfőzdék előszeretettel színezik a padokat, népszerű a barna szín. Egyes gyártók azért is szeretnek sötét festéket használni, mert ezzel elfedhetik a fa hibáit.

A sörkészletek gondozása:

  • Ne tegye ki őket esőnek és hónak
  • Használat után mindig tisztítsa meg (ne hagyjon rajta étel- és italfoltokat stb.)
  • Minden szezon előtt egyszer ellenőrizze a csavarokat (ne húzza meg az anyákat túl erősen, hogy feleslegesen ne süllyedjenek a fa részbe)

4 év garanciát adunk a fém alkatrészekre a klasszikus kialakítású sörkészleteinkhez. 

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.